Glutenfri- og Allergivennlig Mat


VIKTIG INFORMASJON VEDRØRENDE ALLERGI, SOM NØDVENDIGVIS IKKE STÅR ADVART OM ELLERS I MENYEN. 
Vårt kjøkken produserer mat fra råvarer som inneholder melk, gluten, fisk, skalldyr, nøtter, egg, peanøtter, selleri, sennep, sesam, soya, sulfitt og lupiner.
Det kan derfor inneholde spor av disse allergenene i kjøkkenet. Det er viktig at du opplyser om din allergi ved bestilling, så kjøkkenet kan være ekstra påpasselig vedrørende kryssforurensing.
I pommes frites og friterte potetbåter finnes spor av gluten, melk og egg da disse rettene blir tilbredet i samme frityrolje som andre retter.
Vi krydrer all vår mat med et krydder som inneholder selleri. Det kan finnes spor av selleri.
Sauser, dressinger som inneholder gluten:
BBQsaus, peppersaus, fløtesaus.
Glutenfrisauser og dressinger:
Bernaisesaus, tomatsaus, fløtesaus, tacosaus, hamburgerdressing, hvitløksdressing.
Sauser og dressinger som inneholder melk:
Peppersaus, bernaisesaus, fløtesaus, hvitløksdressing.
Melkefrisauser og dressinger:
BBQsaus, tomatsaus, tacosaus, hamburgerdressing.
ALLERGI MENY